البيض بالسبانخ
Spinach and Cheddar Omelette [img][/img]
المقادير:7 بيضات
5الى6 ربطات سبانخ
جبنه جيدر
2 بصله صغيرة مفرومة
ملح وفلفل
زيت للقلي .
الطريقة:يقلى البصل في قليل من الزيت حتى يحمر
قليلا ويضاف له السبانخ بعد تنظيفه
وتقطيعه ويترك على النار مع البصل
ويغطى القدر ويترك حتى ينضج وينشف
ثم يسكب في قالب للفرن وتعمل فيه
7 فجوات وفي كل فجوة تكسر فيه بيضة
ويرش بالملح والفلفل ويدخل الفرن
حتى يجمد البيض وفي الاخر يرش الجبنه
ويقدم مع الخبز الحار وهذا يعتبر طبق
مفيد جدا جدا وبالهنا والعافية
******************
بيض مع الشرمب
Shrimp in Scrambled Eggs[img][/img]
المقادير1 باوند شرمب من تقريبا نصف كيلوو
ومقشر جاهز
lb (1/2 kg) shrimps
unshelled and *****d
(you can buy them *****d already)
3 بيض
3 فص ثوم مهروس
3 cloves garlic, crushed
بصل اخضر مفروم
ملح و فلفل اسود
الطريقه Heat oil in pan.
أحضري مقلاة وسخني بالزيت على
حرارة وسط حتى يسخن
Add garlic and sautee until golden brown
Add *****d shrimps. Saute for 3-5 minutes
Add green onions.
اضيفي الشرمب والثوم و اطبخيها مع
التحريك كل مدةحوالي 3-4 دقائق
لحد ما يطلع لونه بني
Pour scrambled eggs over the shrimp. Saute until eggs solidify. Season with salt and pepper to taste.
اضيفي البيض والملح و يقلب
و يترك على نار متوسطة الى ان
يستوي تقريبايرفع من على النار
Serve with steamed white rice.
ممكن تاكلهاا بالخبز او رز ابيض
علي حسب الدوووق
:ببيب: انا بتاسف لو الموضوع مكنش واضح لانى مش عندى خبرة كبيرة بانى انزل مشاركة